Els Clerinx
12 jaar geleden verzorgde Els Clerinx voor het eerste de catering van een trouwfeest. “En meteen al voor zo’n 200 genodigden. Het was het begin van een uit de hand gelopen hobby.” Ondertussen heeft Els Clerinx van deze hobby haar fulltime job en passie gemaakt en is ze trotse zaakvoerster van Traiteur Delicat’Els.
Voor ieder wat wils
Bij Delicat’Els kan je terecht voor de meest uiteenlopende gelegenheden en buffetten. “Warme of koude buffetten, belegde broodjes, voor twee of vierhonderd mensen. Noem maar op. Je kan onze buffetten zelf afhalen of kiezen voor levering ter plaatse. In dat geval kan je ook ons professioneel en goedlachs team inschakelen zodat jij optimaal van je feest kunt genieten,” licht Els Clerinx toe.
Variatie troef voor Els Clerinx
Bij Els Clerinx krijg je nooit hetzelfde buffet voorgeschoteld. “Ik heb een dikke bundel met menu’s die ik vaak aanpas. Dat is fijn voor mij en voor de klant, het is altijd iets anders. Ik vind dat ook net het fijne aan mijn job: ik kan er echt mijn creativiteit in kwijt. Dat weten mijn klanten ook, daarom dat ze me vaak gewoon een budget geven en zeggen ‘doe maar, laat je maar gaan’ (lacht).” In haar creativiteit volgt Els Clerinx foodtrends op de voet en werkt ze vaak met seizoensgebonden en streekproducten.
Een heerlijk beroep
“Ik vind het zo mooi dat ik van mijn hobby nu echt mijn beroep heb gemaakt,” glimlacht Els Clerinx. “Al werken we ontzettend hard, toch heb ik nooit echt het gevoel dat ik aan het ‘werk’ ben. Het belangrijkste blijft voor mij dat de mensen tevreden zijn. Ik doe liever twee feesten die helemaal in orde zijn dan tien middelmatige feesten.”
Bezige bij
Alsof dat nog niet genoeg is, baat Els Clerinx samen met haar man de vakantiewoning Buit&Rijk uit. Hier worden gasten altijd in de watten gelegd en kunnen ze genieten van Els’ kookkunsten. “Benny en ik ontvangen onze gasten met hart en ziel en zorgen voor een onvergetelijk verblijf in het mooie Haspengouw.”