concept

Weet jij wat grotendeels bepaalt hoe jij de wereld ziet? Hoe je hoort, proeft, ruikt en voelt? En welke invloed die ervaringen op je hebben?

Weet jij wat grotendeels bepaalt hoe jij de wereld ziet? Eén enkel chromosoom: het verschil tussen XY en XX. Het is die tweede X die van ons vrouwen maakt. Het zijn wijzelf die vormgeven aan dat vrouw-zijn, hoe wij onze wereld niet alleen ervaren, maar ook mee scheppen.

X Kwadraat wil daarin een actieve rol spelen. Een uniek business concept door ondernemende vrouwen voor ondernemers, met als exponentieel uithangbord het gelijknamige magazine. Met eerlijke verhalen die raken en inzichten die inspireren. Met reportages die ondernemingen laten groeien. En één duidelijke missie: sterke vrouwen die ondernemers samenbrengen en nog sterker maken.

Unieke community

X Kwadraat is een community voor en door vrouwen. Het is een plek waar onderneemsters samenkomen en elkaar versterken. Maar X Kwadraat wil niet in hokjes denken en wil ook de partners van onze onderneemsters actief betrekken in de community. Want het is wanneer mannen en vrouwen samenwerken, dat ondernemen zijn maximale kracht vindt.

Deel uitmaken van X Kwadraat, dat is deelnemen aan netwerkevents, interessante workshops en inspirerende luistersessies. Dat is elkaar versterken, motiveren en passioneren. Dat is het verhaal achter de ondernemende vrouw leren kennen in het gelijknamige tijdschrift. En ook zelf uit de schaduw stappen.